5.5 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaZanimljivosti26-godišnja mama ima 22 djece i ne misli stati dok ne bude...

26-godišnja mama ima 22 djece i ne misli stati dok ne bude imala 105

Kristina Ozturk (26), sanja o daljnjem proširenju svoje obitelji sa svojim partnerom Galipom (58), s ciljem da ima još najmanje 80 djece. Od 2020. godine već su dočekale 22 bebe.

Kristina Ozturk, koja trenutno živi u Gruziji, i njezin suprug milijunaš Galip roditelji su 22 djece. Kristina je svoje prvo dijete dočekala sa 17 godina. Od ukupnog broja djece, 21 je rođeno preko surogata. Kristina je donijela ovu odluku da brzo proširi svoju obitelj.

U februaru 2021. Kristina je izrazila želju da ima čak “105” djece. Također je pružila uvid u iskustvo odgoja brojne djece. “Cijelo sam vrijeme s djecom, radim sve ono što mame inače rade”, objasnila je.

© batumi_mama / Instagram

Od marta 2020. do jula 2021. ona i Galip platili su 168.000 eura surogatima. Osim toga, godišnje su trošili 136.000 eura na 16 dadilja koje žive sa njima.

Sva djeca osim dvoje rođena su 2020. Kristinina najstarija Victoria rođena je 2014. iz prethodnog braka, a najnovija članica njihove obitelji Olivia rođena je u Januaru 2021.

Njezina su djeca Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet i Ahmet, svi u dobi od tri godine, zajedno s Alijem, Kristinom, Alenom, Sarah, Lockmanom i Alparslanom, koji imaju dvije godine.

© batumi_mama / Instagram

Par želi dodatno proširiti svoju obitelj i razmišlja o tome da ima više od 100 beba. Međutim, odlučili su odgoditi ovaj plan dok njihova sadašnja djeca ne odrastu prije nego što počnu razmišljati o drugom surogat majčinstvu.

U međuvremenu, Kristina nije isključila mogućnost da i sama rodi još djece. Međutim, priznala je da je to trenutno nepraktično s obzirom na prisutnost brojne male djece u obitelji.

Naglasila je napornu prirodu postupka IVF-a (in vitro oplodnje) za tijelo i izrazila svoje protivljenje trudnoći dok je podvrgnuta liječenju. Kristina je objasnila: “Jednostavno nismo spremni razgovarati o konačnom broju. Sve ima svoje vrijeme.”

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI