Oglasi - Advertisement

Vinícius Tobias (20), nogometaš Šahtara iz Donjecka koji je potpisao za Real Madrid 2022. godine kao moguća buduća zamjena za Danija Carvajala na poziciji desnog beka, postao je vijest dana zbog intimne objave njegove bivše djevojke, Ingrid Lime.

Ona je na Instagramu objavila da Tobias nije otac njene kćerke, iako je, misleći da jeste, ranije istetovirao njeno ime.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

“Kao što već svi znaju, Vinícius Tobias i ja nismo dugo bili zajedno, a tokom prekida, imala sam vezu s nekim. Odlučili smo da uradimo DNK test i Maite nije Viníciusova kćerka,” otkrila je popularna influencerica na Instagramu, potvrdivši da njena kćerka, rođena 8. oktobra, nije dijete Viníciusa Tobiasa. “LeoDias” prenosi da je Ingrid Lima imala vezu s drugim muškarcem dok je izlazila s bivšim igračem Real Madrida, koji je uglavnom nastupao za B tim Kraljevskog kluba, a jedini nastup za prvi tim imao je u januaru 2024. godine u Kupu kralja protiv niželigaša Arandine.

Prije nego što je saznao istinu, Vinícius Tobias je tetovirao ime svoje buduće kćerke (“Maite, volim te”) i ponosno je objavio da će postati otac s tadašnjom partnericom Ingrid.

“Plan je urodio plodom, svjetlo očinstva će zasjati nad nama. Danas želimo izraziti svoju ogromnu zahvalnost, život nam je dao privilegiju da brinemo i volimo ovo posebno malo biće. Promjene pelena, neprospavane noći i beskrajni osmijesi, spremni smo za ovu novu etapu. Test je bio pozitivan i naše malo čudo uskoro stiže,” napisao je tada na društvenim mrežama.

Tobias se, nakon dvije godine u Realu, ovog ljeta vratio u Šahtar, a do sada je nastupao za sve omladinske selekcije reprezentacije Brazila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here