Oglasi - Advertisement
Tiktokerka Supreme Queen iz Sarajeva pojavila se u drugoj sezoni hrvatskog takmičenja Superstar te privukla pažnju žirija i publike.

 

“Moj X faktor je taj što sam uvijek svoja i znam dobro zabaviti publiku, znam plesati. Znam i pjevati i uvijek napravim dobar show. Dok nosim haljine i štikle, osjećam se kao prava diva, kao mračna galaktička kraljica,” rekla je tokom predstavljanja.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
@voyohrMračna kraljica galaksije je stigla! 🤩 Gledaj novu epizodu ‘Superstara’ već sad na platformi Voyo! #fyp #zatebe #supremequeendiva #supremequeen #show #talent #glazba #muzika #voyohr #superstarcroatia #superstar♬ original sound – VOYO Hrvatska

 Uz osmijeh je pozdravila članove žirija i predstavila se. Nika Turković ju je pitala zbog čega se odlučila baš za nadimak Supreme Queen.

“Ja sam upoznata s tvojim likom i djelom, ali voljela bih da mi ti nešto kažeš o tome,” rekla je Nika, na što joj je Supreme Queen odgovorila: “Supreme Queen je kao vrhovna kraljica. Tako sam sebi dala ime na TikToku.”

@ljeto2022bestmemory Supreme queen superstar @SUPREME QUEEN #fyp #balkan #fypシ゚ #supremequeen #musically #breskvica #show #viral_video ♬ original sound – morska_vila

 Izvela je pjesmu “Na njenim rukama” srbijanske pjevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica. Čitava epizoda je već dostupna na RTL-ovom servisu Voyo, a također će biti prikazana u subotu na TV kanalu.

Supreme Queen spada među najpopularnije bh. tiktokerke. Na ovoj društvenoj mreži ima gotovo 100.000 pratitelja. Objavljuje videe posvećene modi i šminkanju te otkriva kako izgleda njen prosječni dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here