Oglasi - Advertisement
Iako je često uvriježeno mišljenje da su psi i mačke prirodni neprijatelji, stvarnost pokazuje da to nije uvijek slučaj, pogotovo kada odrastaju zajedno u istom domu. Pitbull po imenu Opie savršen je primjer toga, jer je, živeći s mačkama, toliko zavolio svoje suživotne prijatelje da ih je počeo i oponašati.

 

Opiejeva vlasnica, Diana Alvarez, otkrila je za Newsweek kako je svog psa udomila 2018. godine, iako je već tada imala tri mačke. Isprva je bila zabrinuta kako će Opie reagirati na nove prijatelje, ali njeni strahovi su se brzo pokazali nepotrebnima. Opie se odmah sprijateljio s mačkama i ubrzo postao sastavni dio njihove male zajednice.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana A. (@ourcozyventures)

 Diana često dijeli sadržaj vezan za svoje ljubimce na Instagramu, a jedan od najpopularnijih videozapisa pokazuje Opieja kako se ponaša poput prave mačke. U snimci se vidi kako Opie nježno hoda oko Dianinih nogu, odmara se i izležava po cijele dane, baš kao njegove mačje prijateljice. Ovaj pas, naučen na mačji način života, dokazuje da ljubav i prijateljstvo među vrstama ne poznaju granice.

Opiejev slučaj pokazuje kako psi i mačke ne samo da mogu koegzistirati, već i stvoriti duboku vezu, posebno kada dijele isti prostor i svakodnevne aktivnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here