Oglasi - Advertisement
Hana Hadžiavdagić, jedna od najuspješnijih influenserica u regiji, otvoreno govori o brojnim temama, uključujući i vlastitu borbu za potomstvo.

 

Hadžiavdagić je danas sudjelovala na poduzetničkoj konferenciji Beep Up, koja je održana u Zagrebu, a uz brojne goste iz svijeta marketinga, poduzetništva i komunikacija, govorila je o djeci, odgoju djece i umjetnoj oplodnji kojoj se podvrgnula više puta.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

“Mislim, zaista bih voljela imati dijete jer šteta je da se ovako savršeni geni ne prenesu dalje”, kazala je Hana na konferenciji te dodala kako o toj temi uvijek iskreno govori.

“Ovo je vrlo delikatna tema, no moram priznati da sam uvijek vrlo iskrena, iako ovo društvo ne zaslužuje tu iskrenost jer smo prilično licemjerni. Svi žele iskrenost, ali kad im se kaže istina, onda žele da sve bude u celofanu. Nismo još došli na stupanj da se u ovom društvu iskreno priča o nekim stvarima, a mama mi uvijek kaže: ‘Hana, ovo društvo nije zaslužilo tvoju iskrenost, potrošit ćeš se prije vremena’. No, ja uvijek idem glavom kroz zid; kome se sviđa – sviđa, kome ne, neka me slobodno prestane pratiti”, kazala je Hana.

Potom se osvrnula i na svoju borbu za potomstvo te istaknula da je već nekoliko puta išla na umjetnu oplodnju.

“Iskreno, ne znam hoću li nastaviti s tim procesom. Ne zato što se bojim neuspjeha, niti zato što mislim da je to neuspjeh za jednu ženu – apsolutno nije. Žena se može ostvariti na svim drugim poljima. Ja se ostvarujem svaki dan, radim na sebi, na svom izgledu, ponašanju, umu i, naravno, na poslovnim uspjesima. Zadovoljna sam životom koji živim, putujem gdje želim, hvala Bogu, imam novca da doniram onima kojima je potrebno. Ako se u ovom životu ne ostvarim kao majka, možda sam u prošlom imala petero djece. A možda u ovom životu trebam brinuti o djeci koja nemaju, da im pomažem i doniram kako bi izašli na bolji put”, poručila je Hana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here