Oglasi - Advertisement

Glumac Sergej Trifunović nedavno je priveden na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan na sudu u Splitu.

U emisiji “Blic uživo” njegova supruga Isidora podijelila je novosti o presudi, otkrivši da je Sergej osuđen na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora. Također, prema njenim riječima, dobio je nalog da napusti Hrvatsku do 22. septembra.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Sergej je kažnjen zbog mim fotografije koju nije sam napravio, već podijelio. Ta fotografija je bila problematična. Ovaj slučaj nije povezan s događajima iz prošle godine u Splitu. Tada je platio kaznu za prekršaj koji je počinio. S obzirom da Sergej u trenutku objave mim slike nije bio na teritoriji Hrvatske, nije jasno zašto bi bio podvrgnut njihovim zakonima – objasnila je Isidora, dodajući da mu je ulazak u Hrvatsku zabranjen na tri mjeseca, te da mora napustiti zemlju do navedenog roka.

Pored ovog incidenta, Isidora je spomenula i svoju porodičnu situaciju.

– Proveli smo neko vrijeme zajedno, prošetali se, ali Sergej je razočaran načinom na koji su ga tretirali. Ne osjeća se dobro zbog svega što se dogodilo. Moji roditelji žive u Hrvatskoj i niko nam ne može garantovati šta će se desiti ako idući put odlučimo zajedno otići kod njih – zaključila je Isidora.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here