Oglasi - Advertisement

Uragan Milton primorao je stanovništvo Floride da se snađe i zaštiti na sve moguće načine. Milioni ljudi pobjegli su iz svojih domova, a društvenim mrežama kruže mnoge nesvakidašnje priče – od spašavanja ostavljenog, zavezanog psa od strane policajaca, pa do onih koji su svoju kuću pričvrstili “španerima” kako bi je zaštitili.

Tužan rastanak djevojke i njenih konja zabilježen je uoči dolaska uragana, a taj video na TikToku broji više od 30 miliona pregleda. Svjesna da konji imaju bolje šanse za preživljavanje na otvorenom, djevojka ih je označila sprejem i pustila iz štale.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue – Lauren Daigle

 Snimila je tužan rastanak s njima, misleći da ih možda više nikada neće vidjeti, a ti prizori rastužili su njene pratitelje na TikToku.

@southern.belle._ We are beyond blessed, thank you so much for the love and prayers sent our way❤️✝️ I put my cash app in my bio…For anyone that would like to contribute to repairs here on the farm #hurricanemilton ♬ original sound – southern.belle._

 Nakon uragana, objavila je novi video u kojem je prikazala svu štetu nastalu na njenom imanju, ali i ponovni susret s konjima. Kako je naglasila, svi su zdravi i sretni, a ona se zahvalila pratiteljima na podršci koju su joj pružili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here