Oglasi - Advertisement

Javnost je šokirala vijest da je Aldinu Bajić pretukao njen suprug Adis Cigura. Nažalost, ovu bh. pjevačicu život nikada nije mazio, te je iza nje teška životna borba.

Muzikom se počela baviti kada je imala 13 godina. Nastupa u brojnim lokalima, kako u našoj zemlji i regionu, tako i u inostranstvu. U muzičkom takmičenju “Valentino zvijezde” učestvovala je 2017. godine i osvojila treće mjesto.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Neke od njenih najpoznatijih pjesama, koje na YouTubeu imaju milionske preglede, su: “Novčanik”, “Neka”, “Nek’ i narod zna”…

Prije 10 godina saznala je da boluje od raka, a ovu opaku bolest uspjela je pobijediti. U jednom intervjuu navela je da ju je upravo muzika ohrabrila te da nakon svega više vodi računa o svom zdravlju, između ostalog, i da zna kada treba napraviti pauzu od napornog rada. Nakon što je u javnost dospio snimak na kojem je suprug Adis Cigura tuče, odlučila se oglasiti na društvenim mrežama.

“Ja sam tog čovjeka voljela više od svega, niti ga je iko mogao zamijeniti u mom životu. Postojala je ljubomora zbog mnogo čega – zbog označavanja mene na bilo kojoj mreži, zbog toga što me neko označava, i tako dalje. Prevare nema, ne postoji, niti bi ikada postojala. U mom srcu više nema mjesta za bilo kakvog muškarca”, kazala je Bajić.

Dodala je da joj je trenutno najvažnije da dodatno ne uznemirava svoju porodicu te da će se sve riješiti zakonskim putem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here