32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizAco Pejović sve priznao: Trajalo je osam godina

Aco Pejović sve priznao: Trajalo je osam godina

Posljednjih dana telefon Aca Pejovića ne prestaje da zvoni. Novi album ugledao je svjetlost dana, a na promociji se pojavio u društvu supruge Biljane. 

Iako važe za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na estradi, Aco i Biljana Pejović našli su se pod budnim okom javnosti nakon što je priča o pjevačevom navodnom nevjerstvu dospjela u medije.

Zluradi komentari nisu uspjeli da poljuljaju njihov odnos pun ljubavi.

  • Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu.

Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše – rekao je pjevač.

Aco je tom prilikom za emisiju „Eglam” otkrio i kako njegova porodica reaguje na takve komentare.

  • Mi se smijemo kući kad sjedimo.

Poljubac Aca i Biljane dokaz je da je u njihovom braku sve u redu, ali pjevač je odlučio da svojoj publici, ipak, prizna zašto toliko dugo nije objavio album.

Moram da priznam da osam-devet godina nisam izbacio CD. Imao sam moralnu obavezu prema ljudima koji slušaju i vole to što ja radim da sninim CD kompletan.

Nisam ja svih ovih godina bio u zapećku. Izbacivao sam pjesme, ali album nisam punih osam godina izbacio, toliko je trajao taj period – iskreno je priznao Aco Pejović u emisiji „Ispovest”.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI