7.7 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaCrna hronikaBanja Luka: Vozač BMW-a udario policajca pesnicom nakon nepropisnog parkiranja

Banja Luka: Vozač BMW-a udario policajca pesnicom nakon nepropisnog parkiranja

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su izvršili kriminalističku obradu J. K. iz Banje Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje” i “Ugrožavanje sigurnosti”.

 

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici nadležne policijske stanice su oko 02:00 sata sinoć u ulici Ive Lole Ribara u Banjoj Luci uočili nepropisno parkirano putničko vozilo marke “BMW”, nakon čega je na lice mjesta došlo specijalno vozilo “Pauk” sa ciljem premiještanja navedenog vozila.

U trenutku pripremnih radnji iz obližnjeg ugostiteljskog objekta izašla je osoba J. K. koja je sjela u navedeno vozilo i naglo ga startovala, te pomjerila nekoliko metara, a potom je izašao iz vozila i prišao policijskim službenicima, kojom prilikom se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika i upotrebom fizičke snage napalo jednog policijskog službenika na način da mu je zadao udarac zatvorenom pesnicom u predjelu glave, uslijed čega je policijski službenik zadobio tjelesne povrede.

Prilikom dovođenja u policijsku stanicu J.K. je uputio ozbiljne prijetnje dvojici policijskih službenika, što je kod istih izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Povrijeđenom policijskom službeniku ljekarska pomoć je ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a J. K. će večeras uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI