5.5 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaCrna hronikaBenjamin Delalić se predao policiji nakon pucnjave na Amira Pašića Faću na...

Benjamin Delalić se predao policiji nakon pucnjave na Amira Pašića Faću na Dolac Malti?

Zbog događaja na Dolac Malti, Benjamin Delalić navodno se predao sarajevskoj policiji u vezi s pucnjavom na Amira Pašića Faću. Iako zvanične izjave iz MUP-a Kantona Sarajevo i Tužilaštva nisu dostupne, naš portal nezvanično saznaje da se Delalić predao policiji sinoć.

Prema informacijama koje su poznate, Benjamin Delalić, zajedno s još dva NN lica, navodno je pucao na Amira Pašića Faću u Paromlinskoj ulici. U ovom incidentu ispaljen je niz hitaca, no, srećom, nije bilo povrijeđenih osoba, osim nekoliko oštećenih vozila koja su bila parkirana u blizini zgrade u kojoj živi Amir Pašić Faćo.

Detalji samog incidenta još uvijek su pod istragom, a motivi pucnjave nisu jasno definisani. Amira Pašić Faćo nije ozlijeđen u napadu, no on je sinoć na svom TikTok profilu optužio jednog uglednog bh. biznismena da stoji iza ovog napada.

Benjamin Delalić, koji je, prema našim saznanjima, predao se policiji, bit će predmet dalje istrage kako bi se utvrdila sva relevantna činjenica vezana uz ovaj slučaj. Očekuje se da će MUP Kantona Sarajevo i Tužilaštvo uskoro izdati zvanične izjave kako bi pružili više informacija o postupku istrage.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI