32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizDuško Tošić o Karleuši: Daj Bože da je konačno odlučila da se...

Duško Tošić o Karleuši: Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno

Duško Tošić je nakon dugo vremena komentarisao svoju suprugu Jelenu Karleušu, dok je ona je u posljednje vrijeme često iznosila optužbe na njegov račun.

Tošić je reagovao na medijski napis da je Karleuša  inicijator razvoda i da su njihova djeca pod stresom.

– Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo sporazumno! Pošto vidim mnogo laži s druge strane… Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice. Moja tolerancija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dvije godine da se bave time – napisao je.

Karleuša je zatim odgovorila na ove njegove tvrdnje. Prvo je navela da druga strana piše storyje s privatne žurke dok ona spava s djecom u sobi.

– Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je jučer davao “ekskluzivu” novinarki koja je pisala da je homoseksualac i da ga tuku na splavovima, koja mu je blatila porodicu godinama… Kada je riječ o ovoj prijetnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim prijetnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucjene, uvrede, fizičke napade… nastavila je.

Zamolila je Tošića da odgovori na prijedloge sporazumnog razvoda na koji čeka pet godina.

– To je sve što treba da uradi umjesto da prijeti majci svoje djece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu – napisala je.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI