13 C
Sarajevo
04/14/2024
Jutarnji
NaslovnicaMuzikaEvo koliko je Aleksandra Prijović zaradila za pet koncerata u Osijeku: U...

Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila za pet koncerata u Osijeku: U pitanju je pravo bogatstvo

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je niz od pet koncerata u Osijeku, a posljednji je bio sinoć, 18. februara. Navodno je od ovih pet koncerata zaradila pola miliona eura, piše Mondo.

Nadalje navode kako bi zaradila još više da nije uložila puno u kostime, scenu i koreografiju.

– Prija bi zaradila milion eura da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvjetljenje… Samo za stilistu, odjevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 eura. Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspješnija i najplaćenija naša pjevačica – rekao je izvor.

– Mnogi su joj savjetovali da smanji troškove i angažira jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti za to. Svjesna je činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda više nikada neće ponoviti, želi da zauvijek iza njenih koncerata ostanu video snimke kao svjedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspjeha – dodao je izvor za medije.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI