5.5 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizHaris luksuznu vilu ne da Melini: Pjevač prisvojio nekretninu od 2 miliona...

Haris luksuznu vilu ne da Melini: Pjevač prisvojio nekretninu od 2 miliona eura, za jednu prostoriju je posebno vezan

Razvod Harisa i Meline Džinović već danima trese cijeli region, a supružnici su nakon odluke o prekidu dvije decenije duge ljubavi naišli na nesuglasicu.

Naime, tokom godina ljubavi Melina i Haris živjeli su zajedno, a pjevač je sada donio odluku da zajedničku nekretninu, vrijednu dva miliona evra, zadrži za sebe.

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum što je bila njegova želja. Tu mu je i studio u kom komponuje i pjeva.

I dok je pjevač ostao u vili, Melina trenutno boravi u jednom prestoničkom hotelu gdje je djeca gotovo svakodnevno posjećuju.

Podsjetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvije djece, sina Kana i kćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodjeljena među njima – otkrio je ranije za domaće medije dobro obavješteni izvor blizak porodici Džinović, piše Blic.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI