25 C
Sarajevo
05/20/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizKome je pokojna Slađana Milošević prepisala dio ušteđevine: "Zvuči nevjerovatno, ali takva...

Kome je pokojna Slađana Milošević prepisala dio ušteđevine: “Zvuči nevjerovatno, ali takva je bila”

Pokojna muzičarka Slađana Milošević je sastavila testament kada je bolest uzela maha, a dio ušteđevine odlučila je prepisati svom ljubimcu, čivavi koju je nazvala Princeza Morgan.

 

“Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala. Morgan je s njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja… Svuda ju je vodila. Ona je kroz godine postala sastavni dio nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez psa”, kazao je izvor za srbijanske medije.

S obzirom na to da je Slađanino zdravstveno stanje bilo sve lošije, odlučila je zbrinuti Princezu Morgan.

“Nažalost, nije više mogla da se brine o njoj. Bolest je uzela maha… Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je vrati. Htjela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema. Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i dio svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči nevjerovatno, ali takva je bila Slađana. Nevjerovatna i uvijek svoja. Takva je ostala i do smrti”, ispričao je.

Podsjećamo, Slađana je prošle godine otkrila da pati od Sjegrenovog sindroma te da se bolničko osoblje u Beogradu loše odnosi prema njoj. Ona je zatim otišla u Zemunsku bolnicu, gdje je nakon nekoliko mjeseci preminula u 69. godini.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI