32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaMagazinKristijan Iličić iskoristio glamurozni događaj da skrene pažnju na Palestinu

Kristijan Iličić iskoristio glamurozni događaj da skrene pažnju na Palestinu

Pustolov iz Hrvatske Kristijan Iličić na najglamuroznijem događaju u Hrvatskoj “Story Hall of fame” je iskoristio priliku da skrene pažnju na stradanja u Palestini.

On je obukao crno odijeIo, na pažnju su privukli majica i patike u obliku palestinske teritorije s kapljicama krvi.

– Iskoristio sam ovaj poziv na event kako bih pokazao svoju solidarnost i autentičnost prema narodu koji pati više od 70 godina. Autentičnost donosi slobodu. Svaki put kad biramo autentičnost, biramo hrabrost nad strahom. Svi mi na društvenim mrežama bi trebali pružiti glas onima koji su bez glasa i pokazati solidarnost sa svima koji pate. Ne smijemo šutjeti kada se nepravda neviđenih razmjera događa pred našim očima. Svi mi imamo odgovornost boriti se za bolje sutra i stati uz one kojima je najteže.

Naša današnja djela oblikuju našu budućnost. Svaka odluka koju donesemo, svaki korak koji poduzmemo – sve to gradi put kojim ćemo hodati sutra. Kada djelujemo s integritetom, hrabrošću i ljubavlju, gradimo temelje za svijet kakav želimo vidjeti. Naše riječi i postupci imaju moć inspirirati i educirati druge, stvarati promjene i oblikovati bolju budućnost za sve nas.

Zapamtite, svaki mali korak naprijed, ma koliko se činilo neznatnim, doprinosi većoj slici. Budimo svjesni svojih djela i odgovorni za svoje izbore jer ono što radimo danas ima utjecaj na generacije koje dolaze – napisao je Iličić.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI