32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaLifestyleKristina ima 22 djece i samo 25 godina: Ovako brine za njih

Kristina ima 22 djece i samo 25 godina: Ovako brine za njih

Mlada žena, Kristina Oktruk (Octruk), uskoro puni 26 godina, međutim ona se već ostvarila kao majka i ima čak 22 djece. Svoj dom je ispunila dječijom grajom pomoću surogat majčinstva.

Nije sama

Blogerka iz Rusije se udala za milionera i biznismena Galipom (57), sa kojim je dobila jedno dijete, a ostalu djecu je dobila pomoću surogat majke. Svu djecu uspijeva da njeguje, da se sa njima mazi i da ih vodi u šetnju. U tom poslu, naravno, nije sama.

Kristina često u šetnju ide sa pomoćnicama, koje su joj dobra pomoć i odlično društvo.

Njena najstarija kćerka, osmogodišnja Viktorija, već pomaže mami oko velikih obaveza. Trogodišnjaci, koje mama trenutno sama odgaja nakon što je Galip uhapšen u maju u okviru ruske istrage o prevari su: Mustafa, Marijam, Ajrin, Alis, Hasan, Džudi, Harper, Tereza, Husein, Ana, Izabela, Ismail, Mehmet i Ahmet.

Ovaj porodični dom ima i mnogo dvogodišnjaka, po imenu Ali, Kristina, Alena, Sara, Lokman i Alparslan, a kao i najnoviji član porodice, tu je najmlađa kćerka Olivija.

Objavila knjigu

Međutim, uprkos tome što je kritikovana da “kupuje decu”, Kristina ne planira da prestane u skorije vrijeme. Otkrila je u ranijim intervjuima da želi da postigne trocifren broj djece.

Poslovni tajkun bio je u zatvoru 2023. godine zbog optužbi za “pranje” novca, kao i za falcificiranje dokumenata. Opsjednuta bebama, Kristina ima armiju od 16 dadilja koje žive u kući i koje pružaju ruku pomoći 25-godišnjakinji, dok je suprugu određena kazna od osam godina zatvora, piše “TheSun”.

Njih dvoje su se prvi put sreli u klubu u Moskvi, u Rusiji, i od tada su započeli svoje poglavlje u raskošnoj trospratnoj vili u Batumiju, u Gruziji. Još u februaru prošle godine, Kristina, koja je platila 142.000 funti surogat-majkama, također je objavila knjigu u kojoj govori o svojim iskustvima kao majka u ovolikoj porodici.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI