32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaSportLana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od...

Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ogradila se od oca Velibora nakon što je danas napisao da su mu dolazile ponude da nastupa za Srbiju dok je imala 12 godina. Ona je napisala da je odluka da nastupa za BiH isključivo njena i da sa ocem nije u kontaktu već neko vrijeme.  

– Osjećam potrebu da ovim putem reagujem na današnje medijske naslove i tekstove koji su se pojavili na gotovo svim medijima u našoj državi, a vezani su za javne istupe moga oca Velibora Pudara na svojim društvenim mrežama. Odluka za koju ću državu nastupati nikada nije bila upitna i uvijek je bila i isključivo moja, a ne njegova ili bilo koga drugog. Ograđujem se od svih ranijih i eventualnih budućih javnih istupa Velibora Pudara koji uzimaju u kontekst mene, moju sportsku karijeru i privatni život mene i moje porodice. Moj otac i ja već skoro dvije godine nemamo nikakav kontakt i sve njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Pudar (@lanapudar)

Ovo je nešto što mi je najmanje potrebno u ovom trenutku kada sam u završnim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, zbog velikog interesa javnosti, a prije svega zbog sebe i svega onoga što me čeka, osjećala sam potrebu da se na ovaj način javno oglasim, razjasnim i stavim tačku na sve gore navedeno. Ovo je posljednji put da se javno oglašavam i govorim na ovu temu i molim Vas da to poštujete. Hvala Vam na razumijevanju i ogromnoj podršci koju imam i osjećam od svih dobronamjernih ljudi u našoj domovini i izvan nje – navela je Lana Pudar.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI