32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizMože penzioner, ali ne bilo kakav: Rada Manojlović otkrila s kim bi...

Može penzioner, ali ne bilo kakav: Rada Manojlović otkrila s kim bi se skrasila

Pjevačica Rada Manojlović je na početku karijere u Grandu bila u romantičnoj vezi s Milanom Stankovićem. Nakon nekoliko godina veze par je raskinuo, a Rada je stupila u vezu s košarkaškim agentom Momirom Gajićem. Sama je priznala da je zbog Momira ostavila pjevača Milana Stankovića, a prljav veš iz njihove veze isplivao je tek poslije raskida nakon tri godine zabavljanja.

Bila je u velikoj ljubavi i s kolegom Harisom Berkovićem, a već duže vrijeme je solo u emotivnom smislu i, kako priznaje, ako bi trebalo sada da uplovi u neku vezu, taj sretnik bi morao da bude sportista koji je u penziji.

– Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: „Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu.“ Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvijek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja tjeram po svom. Rijetko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem… Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza – rekla je Rada Kuriru te nastavila.

– Mene je sve emotivno skupo koštalo. Moje posljednje tri veze su trajale ukupno 16 godina. Svaku sam gledala kao da je za cijeli život, i bilo je, daj se cijela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penzija, ništa trener i to. Nego prava penzija poslije karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene – zaključila je.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI