25 C
Sarajevo
05/20/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizNa pet dana je nestala i nije se vratila, vidio sam danima...

Na pet dana je nestala i nije se vratila, vidio sam danima da je iseljavana garderoba i torbe, nakit…

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, poslije čak 24 godine braka. O tome danima bruji cijeli region.

Pjevačica je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, a priznaje da pomoć od još zakonitog muža oko toga – nije imala.

– Još prije dvije godine ja sam se odlučila na humanitarne koncerte. Prvo nisam htjela da kažem da je humanitarno, željela sam da prodam te arene, znate kakvi su naši ljudi, to bude ono: “Jao, to joj je reklama”, mislim, ne volim to. Kao da Dragana Mirković ne može da proda dvije beogradske Arene… Mislim, Bože sačuvaj! To ako ne mogu, onda bolje da više ne pjevam. Zli ljudi bi to iskoristili protiv mene. Tek kad je bilo prodato sve sam rekla da je kompletna turneja na Balkanu humanitarnog karaktera – kazala je Dragana Mirković na početku.

Dodala je da je samo za Zagreb cifra bila 20.000 eura.

– Organizator me je pitao koliko, rekla sam – duplo! Za Dom za djecu. To je mojih 20.000 eura, ne od koncerata. Spremna sam na sve troškove! Nije bitno da li sad imam novca ili nemam. Nemam problem s tim da li sam ja zvijezda ili sam čistila danas ovdje! To ne mijenja mene kao ličnost. To što ja radim može samo plus da mi bude – rekla je Mirković.

Dodala je da trenutno nema novca.

– Sve je otišlo na humanitarne koncerte, to se lako dokaže. Keš trenutno je misaona imenica za mene. Niko mi ne pomaže, ni moj suprug! On smatra da je moja odluka da to bude humanitarno. Muškarci su tu malo hladniji. To ne mijenja stvari, ja sam rekla da će tako biti i tako će i biti – istakla je Dragana za 24sata.hr.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI