13.8 C
Sarajevo
06/13/2024
Jutarnji
NaslovnicaVijestiNermina Kovač devet godina traži svoju kćerku Arminu: Tinejdžerka iz Donjeg Vakufa...

Nermina Kovač devet godina traži svoju kćerku Arminu: Tinejdžerka iz Donjeg Vakufa otišla na koncert i nestala

Devet godina prošlo je od dana kada je Armina Kovač, tinejdžerka iz Donjeg Vakufa, nestala iz svoje kuće. Za majku Nerminu Kovač, svaki dan bez Armine nosi težinu neizvjesnosti i bolne čežnje.

Armina je nestala prije devet godina nakon što je izašla s prijateljicom na koncert i nikada se nije vratila kući. Majka Nermina i dalje čeka, nadajući se da će jednog dana dobiti poziv od svoje kćerke ili pronaći neki trag koji će ih dovesti do nje.

Nermina opisuje Arminu kao poslušnu i odličnu učenicu. Svaki dan koji prolazi bez informacija o Armini samo pojačava njenu tugu i borbu za istinom, piše GP Maljevac.

Screenshot

Policija je pronašla Armininu jaknu pet dana nakon njenog nestanka pored mosta u Donjem Vakufu, ali tragovi o njenom nestanku nisu doveli do konkretnih saznanja o tome šta joj se dogodilo.

Nermina Kovač zadržava isti broj telefona u nadi da će jednog dana primiti vijest o svojoj kćerki. Nada se da će jednog dana pronaći odgovore i ponovno se ujediniti sa svojom voljenom kćerkom, Arminom.

“Ona zna za ovaj broj, ja ga nikad neću promijeniti “, kaže majka Nermina kroz suze. Ostavila je i broj telefona za sve one koji imaju bilo kakav trag – 066/049-598.

Za Nerminu Kovač je prikupljana i pomoć putem Pomozi.ba prije dvije godine.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI