25 C
Sarajevo
05/20/2024
Jutarnji
NaslovnicaCrna hronikaOtkriveni detalje pucnjave u Konjicu: Napravili sačekušu zbog droge

Otkriveni detalje pucnjave u Konjicu: Napravili sačekušu zbog droge

Nakon što je portal “Avaza” objavio da je policijska stanica Konjic jutros oko 8 sati zaprimila dojavu o pucnjavi, otkrivamo da su K.S. i K.A.  napravili sačekušu zbog droge i novca, rekli su nam izvori iz policije.

Muškarac H.A. iz Jablanice je prijavio da je na Ribićkom mostu na putu M-17 njemu poznato lice iz putničkog motornog vozila Mercedes, crne boje, pucalo iz puške na njegovo vozilo Volkswagen Polo u kojem se nalazio prijavitelj i D.L. (1998) iz Jablanice.

Kako saznajemo, osobe što su pucale, K.S. i K.A., su sa debelim dosjeima u policiji.

Muškarac H.A.  je još izjavio da se u putničkom motornom vozilu mercedes kao suvozač, također nalazio, njemu poznato lice K.A. iz Konjica, i da su se oba lica uputila u pravcu Konjica. Patrola policije je uočila navedeno vozilo u ulici Kolonija u Konjicu, koje se uputilo u pravcu ulice Varda, gdje se patrola policije kretala za istim, nakon čega se navedeno vozilo zaustavilo u ulici Musala.

U navedenom vozilu zatečeni su vozač K.S. (1977) i suvozač K.A. (1981), oba iz Konjica, koji su lišeni slobode. U ulici Varda pronađena je crna automatska puška M 56, kalibra 7,62 milimetara.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI