15 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaLifestylePlaća supruzi 250.000 eura godišnje da bude kućanica: "Moj je posao da...

Plaća supruzi 250.000 eura godišnje da bude kućanica: “Moj je posao da je uzdržavam”

Yahdan Yada na svom TikTok profilu, koji nosi naziv @yadaawakening, često govori o tome kako bi se muškarci trebali ponašati prema ženama, a u svom posljednjem videu tvrdi da svojoj supruzi isplaćuje 250.000 eura godišnje da bude kućanica. 

Ima vlastitu sobaricu

To joj je, kaže, džeparac da brine o njihovoj djeci. Osim toga, žena ima vlastitu sobaricu, kuhara i ličnog stilistu.

@yadaawakening Your money is her money and her money is her money! #happywifehappylife #peace #family #god #leadership #bussiness #dubai #yada #spiritualawakening #yadaawakening #ministeryahdanyada ♬ original sound – minister yahdan yada

– Moj je posao, od dna njenih stopala do vrha njene glave, da je uzdržavam, jer ona je dar od Boga – rekao je.

Novac koji joj daje ide na račun kojem samo ona može pristupiti, no kaže da njegova supruga ima pristup svakom bankovnom računu koji on ima i svakoj firmi koju posjeduje.

– Zašto? Jer opet, ovo je moj dar od Boga. A način na koji se ponašam prema njoj je da slavim Boga i zahvaljujem joj. Moj novac je njen novac. I njen novac je njen novac – pojašnjava.

Jahdan dodaje da je “posao muškarca” da uzdržava svoju ženu. Kaže da ne moraju svi davati novac koji on daje, ali da on to čini jer je njegova žena blagoslov.

Jahdan je objasnio da će, ako njegova žena ikad osjeti nepoštivanje, imati dovoljno novca da ga ostavi i pokrene vlastiti posao kako bi se mogla uzdržavati. Šta traži zauzvrat? Kaže da ništa.

Pohvalni komentari

– Unaprijedite svoju igru, braćo. Idite snažno – poručio je na kraju.

Video je sakupio 2,5 miliona pregleda i mnogo komentara.

“Gdje mogu naći ovakvog muža?”, “Želim ovakvog muža. Tražim li previše?”, “Nadam se da će ovo postati standard”, “Trebamo više ovakvih muškaraca”, “Traži li on drugu ženu? Spremna sam”, pišu u komentarima, prenosi Index.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI