20 C
Sarajevo
07/15/2024
Jutarnji
NaslovnicaCrna hronikaPolicajka Majda Ramić se ubila iz službenog pištolja

Policajka Majda Ramić se ubila iz službenog pištolja

Nakon što je jutros obznanjeno da je policijska službenica, pripadnica PS Jablanica, PU Konjic, Majda Ramić (42) izvršila samoubistvo ispred svoje porodične kuće u Jablanici, to je potvrđeno i uviđajnim radnjama.

Uviđajem na licu mjesta je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona-Područnog ureda Konjic.

Tako je obavljenim uviđajem, kako nam je rečeno iz Tužilaštva HNK, te prema do sada prikupljenim materijalnim tragovima i obavljenim razgovorima nedvojbeno utvrđeno da u konkretnom slučaju ne postoje osnovi sumnje o tome da je počinjeno bilo koje krivično djelo.

– Radi se o suicidu koji je izvršila M.R. (1982), pripadnica Policijske stanice Jablanica pucnjem iz vatrenog oružja. Možemo potvrditi da je suicid izvršen službenim pištoljem. Također, poduzimaju se sve aktivnosti na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja – potvrdili su za portal “Avaza” iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Podsjetimo, policija je o ovom tragičnom događaju obaviještena jutros u 8:05 sati. Kako nam je rečeno, nesretna djevojka je izvršila samoubistvo pucajući sebi u glavu iz pištolja.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI