13 C
Sarajevo
04/15/2024
Jutarnji
NaslovnicaLifestylePomoću aplikacije otkrila da je muž vara s prijateljicom: "Mislio je da...

Pomoću aplikacije otkrila da je muž vara s prijateljicom: “Mislio je da je lukav”

Tiktokerica Megan podijelila je viralni video na profilu @meg.c.mcgee u kojem je ispričala kako je njen brak završio, nakon što je zahvaljujući aplikaciji za treniranje otkrila da je muž vara.

– Taj mali ljigavac. Otkrila sam da me bivši muž vara zahvaljujući aplikaciji Strava – počela je, pa objasnila da su ona i njen suprug pratili jedno drugo na toj aplikaciji, koja, između ostalog, prikazuje i mapu, odnosno rutu trčanja, a zatim je otkrila što joj je probudilo sumnju.

– Bilo je puno dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kod kuće i vježbala. Sjećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvijek smislio neku ispriku – ispričala je.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI ‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound – Meg

Zatim je objasnila kako ju je suprug jednog dana obavijestio da će uzeti pauzu jedno od drugog, što joj je probudilo sumnju pa je počela istraživati.

– Kao i svi muškarci koji varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela dobivati djeliće informacija – ispričala je, dodajući kako je sve sjelo na mjesto kad je pretražila aplikaciju.

– Gledajući njegove mape, vidjela sam da bi svoje ”trčanje” započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živjela je udaljena manje od kilometar od nas – otkrila je u videu koji je pregledan 2,2 miliona puta, a ljudi su u komentarima napisali kako nije jedina koja je otkrila varanje zahvaljujući aplikaciji.

Kad ju je jedan pratilac upitao je li riječ o njenoj prijateljici, pošto je ljubavnica živjela blizu njih, Megan je odgovorila potvrdno, piše Index.

 

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI