32.7 C
Sarajevo
07/18/2024
Jutarnji
NaslovnicaLifestylePsiholog otkriva četiri načina da prepoznate ženskaroša

Psiholog otkriva četiri načina da prepoznate ženskaroša

Ponekad nam se čini da pravi ženskaroši postoje samo u filmovima, zaprvo su svuda oko nas.

Vješti su u zavođenju, a njihov glavni cilj je odvest što je moguće više pripadnica ženskog pola u krevet. Psihoanalitičarka Ana Lastoverskaja (Lastovetskaya) otkriva kako ih prepoznati.

Flert je za njega stil života

Najvažnija stvar na koju svaka žena treba obratiti pažnju je način na koji se neki muškarac ponaša prema ženama.

Ženskaroš neće biti pažljiv samo prema vama već prema svim ženama. Biće galantan, šarmantan i nasmijaće se i flertovati skoro sa svakom ženom koju sretne čak i u prolazu. Flert je za njega uobičajen i to je nešto na šta je on navikao.

Prilagodljiv je

Ženskaroš je jako vješt u prilagođavanju. On preslikava vaše ponašanje kako bi se vi osjećali ugodnije i bolje. On se tako ponaša sa svim ženama.

Gleda druge žene

Kada se sviđate nekom muškarcu to se jednostavno osjeti.

On će primjetiti drugu atraktivnu ženu, ali neće joj pridavati posebnu pažnju. Ženskaroš će pažljivo posmatrati i promatrati svaku atraktivnu ženu koja prođe pored njega. Neće se ustručavati da to radi čak i u vašem društvu.

Koristi pikap fraze

Fraze tipa “Da li vaša majka treba zeta” i slične su tipične za ženskaroše. Takođe, jako važno je obratiti pažnju i na njegove geste i pokrete. Kod ženskarođa ćete primjetiti da ako vi podignete ruku i on će, ako dodirnete kosu i on će uraditi isto.

Najopasnija vrsta ženskaroša je onaj koji svoje ponašanje vješto skriva. Sa njim se možete osjećati jako ugodnoi i možete imati osjećaj da je njegova pažnja usmjerena samo na vas iako to nije slučaj. Ženskaroš će biti odličan izbor ako vam je potreban neko da vas oraspoloži i neko sa kim ćete se dobro zabaviti. Nemojte polagati prevelike nade u to da ćete ga promijeniti i imati ozbiljnu vezu sa njim.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI