13.8 C
Sarajevo
06/13/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizRazvodi se Dragana Mirković, poznata pjevačica se oglasila saopštenjem za medije

Razvodi se Dragana Mirković, poznata pjevačica se oglasila saopštenjem za medije

Dok su se razvodi nekada smatrali tabuom, danas se sve češće tretiraju kao legitimna i neizbježna posljedica promjena u društvenim normama i individualnim vrijednostima.

U svjetlu ovih promjena, najava razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića, popularnog para koji je bio simbol stabilnosti i ljubavi, još jednom je privukla pažnju javnosti na ovu temu. Njihova odluka da okončaju dugogodišnji brak, iako je izazvala iznenađenje, reflektuje šire trendove koji su prisutni u društvu.

Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka”, započela je ona:

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak”.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju”. piše u saopštenju Dragane Mirković, koje prenosi Telegraf.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI