8.8 C
Sarajevo
04/23/2024
Jutarnji
NaslovnicaVijestiSaslušana kćerka Saše Kulišića koja je osumnjičena da je učestvovala u ubistvu...

Saslušana kćerka Saše Kulišića koja je osumnjičena da je učestvovala u ubistvu oca: Stručna lica ostala u šoku

Uloga maloljetne kćerke (14) u stravičnom ubistvu oca Saše Kulišića daleko je složenija nego što se moglo i pretpostaviti u prvim trenucima istrage, a njeno ponašanje šokiralo je istražioce, ali i stručne radnike, saznaje Srpskainfo.

– Iako se ipak radi o djetetu, maloljetnoj kćerki žrtve, jako nas je iznenadilo što nije pokazala nikakve znakove empatije, odnosno da joj je žao zbog onoga što se dogodilo njenom ocu- otkriva do sada nepoznate detalje slučaja koji je šokirao BiH i region izvor Srpskainfo.

U okviru istrage teško ubistva ubistva Saše Kulišića, maloljetna kćerka je saslušana pred psihologom i stručnim radnicima koje je iznenadila hladnokrvnost djevojčice od 14 godina.

Maloljetnoj kćerki ubijenog Saše Kulišića koja je označena kao saizvršilac u teškom krivičnom djelu produžen je pritvor rješenjem Osnovnog suda u Doboju koji je nadležan za vođenje postupka protiv osumnjičene obzirom da se radi o starijoj maloljetnici.

Istovremeno, istraga i dalje ide u pravcu utvrđivanja odgovornosti ko je konstantno nabavljao lijek “treana“ jačine 10 mg kojim je duži period trovan ubijeni Saša Kulišić.

Upravo se kćerka ubijenog sumnjiči da je ocu u limunadu sipala lijek ”treana”, čime ga je neposredno prije ubistva omamila.

Ovaj dio će kako saznaje Srpskainfo takođe biti jasan nakon što se otklone svi problemi sa IZIS-om u Doboju.

Teško ubistvo

Podsjetimo, za krivično djelo koje je kvalifikovano kao teško ubistvo i za koje se može izreći doživotna robija osumnjičeni su Sašina supruga Andrea Kajganić i njen ljubavnik Dražen Lazarević, kojima je Okružni sud u Doboju produžio pritvor za još dva mjeseca.

Kajganićeva i Lazarević osumnjičeni su da su kao saizvršioci, zajedno s maloljetnicom, počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način.

Istragom je utvrđeno da su supruga ubijenog Saše Kulišića sa kojima je imala dvije maloljetne kćerke i njen ljubavnik tinejdžer 29. januara ove godine upali u porodičnu kuću i savladali Sašu Kulišića koji je prethodno bio omamljen tabletama koje mu je u limunadu sipala maloljetna kćerka (14). Nakon što su savladali žrtvu, Kajganićeva i Lazarević su Kulišiću oblijepili glavu selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom, odvezli u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta Preslica.

Osumnjičeni su se kretali prema izletištu u dva automobila, Lazarević je vozio prvi, a Kajganićeva drugi u čijem gepeku se nalazio vezani Kulišić.

Po dolasku na izletište, a kako je to ranije saopšteno tokom vanredne konferencije za medije u Policijskoj upravi Doboj, Kajganićeva je otvorila gepek i četiri puta u stomak ubola Kulišića, nakon čega su ga izbacili iz auta u šumi i pobjegli.

Oružje kojim je izvršeno teško ubistvo još uvijek nije pronađeno.

Kako je Srpskainfo ranije ekskluzivno objavila, veliku ulogu u brzom hapšenju osumnjičenog Lazarevića i rasvjetljavanju slučaja imao je policijski sužbenik iz Doboja koji je noć prije primijetio sumnjivo ponašanje tinejdžera na lokalnoj benzinskoj pumpi.

n1info.ba

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI