13 C
Sarajevo
04/14/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizSelma Bajrami se oglasila nakon što je vraćena s aerodroma u Beogradu

Selma Bajrami se oglasila nakon što je vraćena s aerodroma u Beogradu

Pjevačica iz Bosne i Hercegovine Selma Bajrami jučer je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom vraćena u BiH. Naknadno je potvrđeno da je pjevačici zabranjen ulaz u Srbiju, a nakon nastupa u Sarajevu na kojem je rukama pokazivala “dvoglavog orla”. Bajrami se oglasila prvi put i govorila o zabrani ulaska u susjednu zemlju.

Pjevačica je sada imala uključenje uživo na Instagramu i komunicirala sa svojim pratiocima. Njoj su mnogi pisali upravo na pomenutut temu, a dok su joj neki pružali podršku, drugi i nisu bili baš blagonakloni prema njoj.

Selma je pretežno izbjegavala da komentariše zabranu i svoj postupak, a u jednom trenutku je, ljudima iz Srbije koji su je pozdravili, odgovorila na sljedeći način: „Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvijek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje vjerujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih.“

Na kraju je, na pitanje da li će ikada više pjevati u Srbiji, budući da je sad zabranjena, rekla da će „pjevati gdje god bude željela“.

„Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pjevaću gde god budem željela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike“, zaključila je Selma i isključila snimanje.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI