5.5 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaCrna hronikaŠta je izjavio policajac Ćustendil: Nije imao motiv da ubije Amru, ne...

Šta je izjavio policajac Ćustendil: Nije imao motiv da ubije Amru, ne sjeća se trenutka kada je ispalio prvi metak

Elvisu Ćustendilu, osumnjičenom za ubistvo Amre Kahrimanović, postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK predložio je određivanje jednomjesečnog pritvora.

Ćustendil je osumnjičen da je u Amru Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK, gdje je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac, u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je.

Njegov advokat Bakir Hećimović, rekao je za portal Avaza da se Ćustendil na ispitivanju branio šutnjom.

No, kako je njemu prenio tokom razgovora, uopće nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu cijelu porodicu i da uopće ne zna šta je uradio.

– On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se posljednjih dana nije osjećao uopće dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovjek kaže da se uopće ne sjeća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne sjeća ispaljena prvog metka i šta se zaista desilo. Tek je u policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, shvatio šta je uradio – rekao je Hećimović.

 

 

 

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI