10 C
Sarajevo
04/19/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizSuzana Mančić: Muž mi je rekao da će se razvesti ako poziram...

Suzana Mančić: Muž mi je rekao da će se razvesti ako poziram za Playboy, skinula sam se i ponosna sam

Suzana Mančić, najpoznatija loto djevojka u bivšoj Jugoslaviji, slavi pola stoljeća karijere. Tim povodom gorvorila je za hrvatske medije te otkrila razlog zbog kojeg je pristala pozirati za Playboy.

 

Kao 48-godišnjakinja je 2004. godine pozirala je za srpski Playboy, a svega nekoliko godina ranije stizale su joj ponude od hrvatskih urednika.

“To je bila prva ponuda i mogla sam dobiti dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje djece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Playboy i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me ‘kupiti’. Rekla mi je: ‘Samo posebne žene pomiču granice, samo one pametne i hrabre’. Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Playboyu dala što mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umjetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidjela. Nekako je bila sivkasta”, ispričala je.

Suzana je objasnila kako je njena porodica reagirala na naslovnicu časopisa.

“Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na ljetovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rodicu da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: ‘Lilice, ja se ponosim tobom’. Meni je njena podrška oduvijek bila najvažnija”, zaključila je.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI