20 C
Sarajevo
07/15/2024
Jutarnji
NaslovnicaLifestyle"Tako treba, mama": Natjerala kćerku da napravi poklon izvinjenja drugarici koju je...

“Tako treba, mama”: Natjerala kćerku da napravi poklon izvinjenja drugarici koju je maltretirala

Mama Niki natjerala je svoju kćerku da sastavi poklon izvinjenja za djevojčicu koju je maltretirala s drugom djecom u školi. Proces u kojem njena kćerka bira poklone za izvinjenje djevojčici snimila je i podijelila na svom TikToku. Nedugo nakon što je objavila video, postao je viralan, a od dana objavljivanja pogledan je gotovo sedam miliona puta.

Kada je Niki bila dijete, i sama je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Kada je saznala da je njena kćerka bila među djecom koja su to radila nekom drugome, odlučila je odmah djeluje. Prisilila je svoju kćerku da pripremi korpu izvinjenja s poklonima i ručno napisanom porukom djevojčici iz razreda. U korpu su spremile stvari poput dnevnika, maski za lice, ogrlice i pribora za izradu narukvice, kao i balone i cedulju s izvinjenjem njene kćerke.

@afrolatina93 I always tell my kids that you never know what a person is going through at home and what they have to deal with everyday. You are to always be kind to everyone because how you treat someone can impact their mental health in either 2 ways! Not only that but everything you have can be taken away just as fast as you received it! Humble yourself! ❤️#fyp #fy #humble #nobullies #bullyfreezone #alllove #forgiveness #trending #teachthemyoung #lessonlearned #lesson ♬ Angel Numbers / Ten Toes – Chris Brown

U komentarima su se mnogi javili i pohvalili mamu što je to učinila.

– “Maltretiranje je trauma koja nas ne napušta ni kad odrastemo. Hvala ti što si pokazala svojoj kćerki da to nije uredu”, “Ovime si izliječila moje unutrašnje dijete. Hvala ti”, “Kad bi barem bilo više ovakvih svjesnih roditelja”, “Tako treba, mama! Ni u našoj kući se ne toleriše zlostavljanje”, “Ovako će najbolje naučiti. Odlična reakcija s tvoje strane” – neki su od komentara ispod videa.

 

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI