10 C
Sarajevo
04/19/2024
Jutarnji
NaslovnicaVijestiUhapšena lažna zubarka iz Beograda: Sa falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta imala ordinaciju...

Uhapšena lažna zubarka iz Beograda: Sa falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta imala ordinaciju u Beogradu na vodi

S. S. (48), sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podnesena krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ona se sumnjiči za nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, koja joj je očigledno omogućila rad u ordinaciji.

S.S. je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine, nakon čega joj je i određeno zadržavanje.

Inače, naknadnim provjerama utvrđeno je da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikovana.

Ovaj slučaj podsjetio je na Barbi nadriljekaru Olgicu Markanović, koja je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštecenih koji su se tada javili policiji.

Nesretne žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka. Olgica je nadimak dobila zbog svog fizičkog izgleda, a nekoliko mjeseci nakon što se podigla prašina oko nje i njenog posla, ona je nastavila da se bavi „uljepšavanjem“ žena i to u BiH.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI