5.5 C
Sarajevo
03/03/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizVukašinović tvrdi da mu Pejović ne želi financijski pomoći: K'o da sam...

Vukašinović tvrdi da mu Pejović ne želi financijski pomoći: K'o da sam mu bubreg tražio

Milić Vukašinović već neko vrijeme se bori sa zdravstvenim problemima, a u oktobru ove godine je otkrio i da ide na operaciju srca.

Također, Vukašinović se u septembru ove godine javno zahvalio srbijanskom pjevaču Aci Pejoviću koji mu, kako je tada napisao, pomaže u liječenju.

“Taj čovjek je, kad je krenulo ovo sve s mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo koji drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima”, napisao je Vukašinović te dodao kako se lično ne poznaju i kako se nikad nisu sreli. Čuli su se jednom telefonom kako bi mu poslao dvije pjesme i to je sve.

Međutim, sada Vukašinović tvrdi da mu se Pejović ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke jer ga je tražio financijsku pomoć.

“Evo kako to izgleda kada se veliki Aco Pejović ponudi da pomogne ‘šta god treba’ pa kad sam mu pomenuo finansijsku pomoć, niti se više javlja niti odgovara na poruke, kao da sam mu tražio bubreg da mi da, a i bubreg bi lakše podnio nego da skida pare sa gomile”, stoji u posljednjoj Milićevoj objavi na Facebooku.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI