13 C
Sarajevo
04/15/2024
Jutarnji
NaslovnicaShowbizZbog koncerta Due Lipe u Puli nastao je haos, gotovo je nemoguće...

Zbog koncerta Due Lipe u Puli nastao je haos, gotovo je nemoguće doći do ulaznica

Danas su u prodaju krenule ulaznice za koncert muzičarke Due Lipe, koja 9. juna stiže u pulsku Arenu.

Prodaju se u sistemu eventim, no prilikom ulaska na njihovu stranicu i nakon odabira za kupnju ulaznica, pojavilo se upozorenje da je potražnja jako velika.

“Trenutno ste u virtualnoj čekaonici. Zbog velike gužve, molimo vas za strpljenje. Kad dođete na red, bit ćete automatski preusmjereni. Napominjemo da ne zatvarate ovaj prozor niti otvarate daljnje prozore i preglednike, u suprotnom ćete izgubiti svoje mjesto u čekaonici”, pisalo je.

Nakon toga nije bila dostupna niti jedna karta za kupovinu. Nakon nekog vremena pojavila se opcija da su dostupne Platinum ulaznice koje koštaju 486.50 eura. No, nakon dvije minute ni te ulaznice nisu više bile dostupne.

Neki na društvenim mrežama pišu da su ipak uspjeli kupiti ulaznice nakon što su više puta osvježili stranicu, a ulaznice za ovaj koncert već se prodaju na raznim internetskim oglasnicima.

O nastaloj situaciji oglasili su se iz eventima.

“Pušten je maksimalan broj ulaznica u prodaju. Ulaznice trenutno nisu dostupne. Savjetujemo da kroz nekoliko minuta pratite stranicu”, rekli su za Index.

POVEZANI PROIZVODI

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -
Jutarnji

NAJPOPULARNIJE

NEDAVNI KOMETARI